Завершився футзальний чемпіонат АТ «Хмельницькобленерго» 2021. Проводився він вперше, за ініціативи керівництва Товариства та підтримки об’єднаної організації профспілок. Видався чемпіонат насправді емоційним та захоплюючим, адже 15 команд-учасників напружено боролися до останніх хвилин фінального матчу.

За 3-е місце зійшлися збірна Дирекцій Товариства та команда Волочиського РЕМ, яка і здобула перемогу з рахунком 1:0. У фінальному ж матчі неймовірне видовище глядачам подарували команди Хмельницького МРЕМ та Старокостянтинівського РЕМ. Безкомпромісна боротьба до останньої секунди забезпечила перемогу енергетикам зі Старокостянтинова.
Після фіналу відбулося нагородження призерів змагань та було відзначено індивідуальними нагородами кращих гравців турніру:

    Кращий гравець турніру – Шостак Максим (Городоцький РЕМ).
    Кращий воротар – Корчинський Вадим (Волочиський РЕМ).
    Кращий захисний – Ячмінь Дмитро (Дирекція).
    Кращий нападник – Деговець Олег (Старокостянтинівський РЕМ).

Слід відзначити, що серед працівників проведення турніру викликало неймовірний інтерес. Ними також було відзначено високий рівень організації змагань - матчі проводились у найкращих залах Хмельницької області, їх обслуговували професійні судді, відбувалось оперативне висвітлення результатів, фото- та відеозйомка. В планах на наступний рік залучити більшість районів електромереж та відокремлених підрозділів Товариства до змагань.
Чемпіонат подарував справжнє задоволенням учасникам та глядачам та стане щорічним. Адже дух змагань, чесної спортивної боротьби об’єднує, загартовує великий колектив Товариства та дає результати у вигляді спільної, злагодженої роботи!