«Сьогодні взяв участь у вже 8-мій (не) конференції у рамках програми «EdCamp in a box 8.0 Повіримо. Перемагаймо. Підтримуймо». У нашому місті зібралися педагоги з різних міст України, щоби вчитися, розвиватися, ставати кращими.

Вчитель - одна із небагатьох професій, представники якої повинні навчатися безперервно. Інакше ти ніколи не будеш сучасним, ефективним, гнучким до змін і здатним адаптуватися до викликів. Саме тому в Хмельницькому так часто реалізуються освітні проєкти для педагогів. Тільки у березні їх було аж три.
12 березня відбулася Академія освітнього лідерства для керівників закладів дошкільної освіти. Це вже ІІІ курс навчання.
Говорили про досвід використання неформальних методів у формальній освіті та формування конкурентоспроможного закладу дошкільної освіти, цифрову грамотність керівника ЗДО, поради щодо розвитку стресостійкості – важливої складової успішної професійної діяльності, створення безпечного середовища тощо. Учасники ділилися власним досвідом, виконували вправи, проходили тренінги та здобували нові навички, які зможуть застосувати у своїй щоденній роботі.
19-20 березня тривав ІІІ курс Академії освітнього лідерства, для 34 керівників закладів загальної середньої освіти та комунальних установ громади.
Обговорювали секрети використання неформальних методів у формальній освіті та формування конкурентоспроможного закладу освіти, формуванні ефективного освітнього середовища на засадах партнерства, створенні та підтримці іміджу освітнього закладу в умовах реформування освіти тощо.
Працюємо далі…
Тримаймо стрій!» - написав міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі «Фейсбук».