ще три газорозподільні підприємства перейшли під управління компанії

Газові мережі по всій країні поетапно переходять під державне управління Групи Нафтогаз. До складу компанії сьогодні увійшли АТ «Івано-Франківськгаз», АТ «Хмельницькгаз» і АТ «Миколаївгаз».

Інтеграція підприємств є першим кроком у вирішенні ключової мети – забезпечити ще в трьох областях стійке та ефективне функціонування кожного метра газорозподільної системи. Це завдання, яке вже вирішується в низці прифронтових і тилових регіонів України.
Відповідно рестарт роботи АТ «Івано-Франківськгаз», АТ «Хмельницькгаз» і АТ «Миколаївгаз» в складі Групи Нафтогаз закладається на кількох фундаментальних стандартах.
Перший: раціоналізація технічної сфери. Це гарантія стабільного газопостачання в усіх сферах – від побутової до критичної.
Друге: фінансова дисципліна. Це побудова надійних договірних відносин з партнерами та відповідальність перед країною за експлуатацію державних газорозподільних систем.
Третє: прозора комунікація. Це створення максимального комфорту для клієнтів і забезпечення варіативного сервісу.
Вищезазначені принципи є базовими для газорозподільних підприємств, які працюють в складі Групи Нафтогаз. Наразі вони впроваджуються на підприємствах, інтегрованих раніше: АТ «Київоблгаз», АТ «Житомиргаз», АТ «Львівгаз», АТ «Сумигаз», АТ «Дніпропетровськгаз» і АТ «Вінницягаз».
До наступного етапу стабілізації енергетичної сфери вже перейдено на Кіровоградщині та Харківщині, місті Харків, місті Дніпро та Дніпровському районі, а також місті Кривий Ріг і Криворізькому районі. Безперебійне газопостачання на вказаних територіях – у зоні відповідальності національного оператора ТОВ «Газорозподільні мережі України» (бренд «ГАЗМЕРЕЖІ). Послуги населенню надають новоутворені філії управляючої компанії.