До Кам’янець­-По­діль­сько­го сер­вісно­го цен­тру МВС на Хмель­нич­чи­ні для ре­єс­тра­ції тран­спортно­го за­со­бу звер­ну­лась со­ліс­тка ві­до­мо­го ук­ра­їнсь­ко­го жі­но­чо­го ко­лек­ти­ву «Лі­са­пет­ний ба­таль­йон» — На­та­лія Фа­лі­он.

Від по­чат­ку пов­но­мас­штаб­но­го втор­гнен­ня На­та­лія ра­зом зі сво­їм ко­лек­ти­вом ор­га­ні­зо­вує бла­го­дій­ні кон­церти та до­лу­ча­єть­ся до різ­но­ма­ніт­них збо­рів, за­люб­ки вис­ту­пає для на­ших Ге­ро­їв.

«У цей неп­ростий для Ук­ра­їни час наш ко­лек­тив під­три­мує ук­ра­їн­ців доб­рим, ве­се­лим сло­вом і за­паль­ною му­зи­кою. Я ду­же люб­лю свою кра­їну і во­на не­од­мінно пе­ре­мо­же», — роз­по­ві­дає спі­вач­ка.

Па­ні На­та­лія ско­рис­та­лась пос­лу­гою елек­трон­но­го за­пи­су на сай­ті сер­вісно­го цен­тру МВС, виб­равши да­ту та час у віль­ний від кон­цертів день. Від­так, швид­ко й ком­фор­тно от­ри­ма­ла ба­жа­ну пос­лу­гу.
Від­так, у «Лі­са­пет­но­го ба­таль­йона» з’яви­ла­ся мож­ли­вість пе­ре­сіс­ти на по­туж­ні­шо­го ро­ве­ра. У сер­вісно­му цен­трі жар­то­ма ка­жуть про ві­зит На­та­лії Фа­лі­он, мов­ляв, при­їха­ла на вє­лі­ку, а їде на ма­ши­ні.

«За­ві­тай­те і ви до нас, ад­же са­ме у сер­вісних цен­трах МВС мож­на швид­ко та якіс­но от­ри­ма­ти на­ші пос­лу­ги», — заз­на­чи­ли у сер­вісно­му цен­трі.