«Провів чергове засідання виконавчого комітету. Розглянули 106 питань порядку денного.
Пріоритет – допомога Силам оборони.

- Передали з комунальної власності військовим підрозділам майна (дрони, коптери, запчастини) на майже 7 млн грн.
- Виділили одноразову матеріальну допомогу для мешканців громади. Це 544 мешканці на понад 4 млн 800 тис.грн. Серед них – три члени родин полеглих на війні (80 тис.грн), 145 поранених військових на реабілітацію (1 млн 600 тис.грн), 6 домогосподарств, які зазнали пошкоджень під час терористичної атаки (200 тис.грн), 15 родин полонених або безвісти зниклих (810 тис.грн), 235 діючих чи демобілізованих військових (1 млн 200 тис.грн).
- Прийняли традиційне рішення про пільгу на оплату комунальних послуг для 497 членів родин загиблих.
- 147 ліквідаторів аварії на ЧАЕС також отримуватимуть пільги на компослуги.
- Прийняли рішення про оздоровлення дітей у 2024 році. Визначили 6 головних об’єктів для проведення оздоровлення. Мета – оздоровити близько 4 тисяч дітей.
- Доповнили матеріальний резерв громади, щоби бути готовими на випадок терористичних атак.
Два рішення розглядали в форматі розширеного засідання.
- Підвели підсумки осінньо-зимового періоду 2023-2024 років. Я оцінюю його як доволі успішний. Всі послуги надавалися вчасно та якісно. Готуємося до нового опалювального періоду.
- Підвели підсумки фінансово-господарської діяльності наших комунальних підприємств і установ за 2023 рік. Зважаючи на умови війни, ситуація в комунальному господарстві та діяльності підприємств задовільна. Звісно, будуть вжиті і дисциплінарні заходи, кадрові рішення. Керівники отримали низку доручень та завдань.
Працюємо далі…
Тримаймо стрій!», - розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.