25 жовтня Хмельницька область витримала четверту поспіль нічну атаку. Сирени в області спрацювали о 01:10. Тоді ж у Повітряних силах ЗСУ попередили про загрозу застосування ворогом ударних безпілотників. Уже за пів години, за даними Telegram-каналів, на Хмельниччині почала працювати протиповітряна оборона. Про вибухи в області повідомляли орієнтовно о 03:22 та 03:57. О 04:46 загроза для регіону минула. За інформацією Повітряних Силах ЗСУ, у ніч на 25 жовтня російські окупанти атакували з Приморсько-Ахтарська, застосувавши 11 ударних безпілотників типу Shahed.

 Уночі 25 жовтня в Славуті Хмельницької області від вибухової хвилі під час збиття ударних безпілотників постраждали 20 людей. Про це повідомив перший заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Тюрін. За його словами, уламки ворожих дронів падали у двох районах – Хмельницькому та Шепетівському.

У Хмельницькому районі збиті ворожі цілі не завдали шкоди під час падіння уламків.

У Шепетівському районі внаслідок збиття ворожих повітряних цілей уламки впали на території об’єкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби.

У Славуті пошкоджено 11 багатоквартирних будинків, дев’ять приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівлю, крамницю, автомобілі.

Крім того, додає міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, у Славуті та Нетішині вибуховою хвилею пошкоджено приміщення пожежно-рятувальних частин та будівлю відділу поліції.

Як повідомив у відеозверненні Славутський міський голова Василь Сидор  освітні заклади 25 жовтня не працюватимуть. Тепло-, водо- та газопостачання в місті обіцяють не припиняти. У Славуті вже працюють над відновленням, а постраждалим у лікарнях надають усю необхідну допомогу, повідомив у відеозверненні міський голова Василь Сидор.

Було завдано удару по території неподалік ХАЕС. Внаслідок вибуху пошкоджено вікна в адміністративно-побутовому та лабораторно-побутовому корпусах. У містах Славута та Нетішин знеструмлено 1 860 споживачів. Відновлювальні роботи розпочнуться, як тільки енергетиків допустять на місце пошкодження. Як зазначили в Міненерго, відремонтовано та увімкнено до ОЕС два теплових енергоблоки, які вчора виводили в аварійний ремонт. Також вчора, 24 жовтня, виводилися в аварійний ремонт три блоки ТЕС. До кінця дня ремонти завершать. "Електроенергії, яку виробляють українські електростанції, цілком достатньо для забезпечення потреб споживачів. Вчора відключалася ПЛ 750 кВ оператора системи передачі "Укренерго" у Вінницькій області. Споживачі не знеструмлювалися", - розповіли у Міненерго.