Надрукувати
Категорія: Освіта
Перегляди: 120

Через військову агресію російської федерації проти України та активні бойові дії Харківський національний університет внутрішніх справ був вимушений передислокуватися з міста Харків до інших регіонів України для продовження освітнього процесу у безпечних умовах. Два з шести факультетів гостинно прийняв Кам’янець-Подільський. Пріоритетним напрямом діяльності була і залишається практична спрямованість освітнього процесу, військово-патріотичне та національно-патріотичне виховання.

12 квітня став особливо урочистим днем – ряди правоохоронців України поповнив черговий випуск. Дипломи університету отримали 209 офіцерів: 147 з них працюватимуть в органах досудового розслідування, а ще 62 в органах Департаменту кіберполіції національної поліції України.
Варто зазначити, що незважаючи на реалії сьогодення, національний університет зберіг науково-педагогічний колектив, який продовжує готувати нові кадри для Національної поліції України. І навіть у такий непростий час за міжнародної підтримки продовжує реалізацію проєкту «Поліцейський офіцер громади».
Тисячі випускників університету зі зброєю в руках захищають українську державу від агресора. Поліцейські несуть службу на деокупованих територіях із захисту публічної безпеки та порядку, виявляючи диверсантів, посібників російського агресора, колаборантів, проводять розмінування територій, допомагають налагодженню гуманітарної допомоги для населення тощо.