Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 272

Ювенальні поліцейські, щоразу повідомляючи про зникнення дітей, наголошують, наскільки це небезпечно. Постійно радять батькам намагатися встановлювати з дітьми відкриті й щирі стосунки, що дасть можливість уникнути біди.

Так, нещодавно до Кам’янець-Подільського районного управління поліції звернувся схвильований батько з повідомленням про зникнення його малолітньої доньки.
Правоохоронці з’ясували, що напередодні між матір’ю  та її донькою  виник конфлікт. І після діалогу на підвищених тонах дівчинка вирішила, що вона розчарувала своїми діями  батьків. Отож наступного дня вирішила піти з дому, залишивши прощальну записку. Звісно, в той момент дитина геть не задумувалася про можливі наслідки цього вчинку. Й не було відомо, в якому напрямку вона пішла. Проте оперативність правоохоронців (менш як за годину від початку пошуків)  дала результат – дитину знайшли в однієї із подружок.   
Ясна річ, ювенальні поліцейські провели бесіду з батьками та дівчинкою. Вони вкотре радять у жодному разі не карати дитину за втечу, а довіряти їй, відтак вона тоді довірятиме й батькам.