Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 275

Купальний сезон іще не встиг розпочатися, а рятувальники вже констатують нещодавню загибель на водних об’єктах області двох громадян.

Так, із початку 2024 року на території Хмельниччини загинули 18 громадян, події сталися за різних обставин на різних водоймах. Тому ДСНС вкотре закликає відпочивати безпечно і пам’ятати про правила: купатися дозволено лише після офіційного початку купального сезону, в чітко визначених місцях, які на той час будуть облаштовані та убезпечені; вода та алкоголь не товаришують, — заборонено вживати спиртне та випробовувати долю у воді; не залишайте дітей без нагляду під час відпочинку на природі та біля водойми.
Отож 2 травня зареєстровані два фатальні випадки на воді. Так, о 09:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що між селами Бедриківці та Нове Поріччя Городоцької територіальної громади на березі ставка було виявлено речі чоловіка 1961 року народження. По прибуттю до місця виклику надзвичайники лише за допомогою рятувального інструменту відшукали тіло чоловіка.
Цього ж дня в селі Савинці Ярмолинецької громади у власному ставку виявлено тіло чоловіка 1957 року народження. Обставини обох трагедій встановлюють правоохоронці.
Тож не варто забувати, що кожна помилка на воді може стати фатальною.